Amalgamation Voting Notice, News (Dundalk Storm)

PrintNews Article
Click to view full-size image
Amalgamation Voting Notice
Submitted By Grayson Hannivan on Monday, January 27, 2020
 It has been agreed that the amalgamation vote between Dundalk Minor Hockey and Flesherton Minor Hockey Associations, will take place on Wednesday February 26th at 7:30 pm. There will be an information session followed by a vote. The voting location for DMHA families will be held at the Frank Macintyre building. The voting location for FMHA families will be held at the kinplex. In the upcoming weeks amalgamation committee members will be meeting with individual teams to provide brief and informal information meetings regarding amalgamation. 

Amalgamation voting notice
 
It has been agreed that the amalgamation vote between Dundalk Minor Hockey and Flesherton Minor Hockey Associations, will take place on Wednesday February 26th at 7:30 pm.There Will be an information session followed by a vote. The voting location for DMHA families will be held at the Frank Macintyre building. The voting location for FMHA families will be held at the kinplex. In the upcoming weeks amalgamation committee members will be meeting with individual teams to provide brief and informal information meetings regarding amalgamation.
 
If you are unsure of where you should be voting or if you get a vote please see below...
 

1. My home center is not Dundalk or Flesherton but my child has or is playing in the center since they started hockey. Answer: No, you are only eligible to a vote if Dundalk or Flesherton is your primary center, primary centers are based on residency

 2. I don’t have a child that plays minor hockey but am a Municipality and Township  tax payer, am I eligible to vote? Answer: No, only primary members of either DMHA or FMHA are entitled to a vote.   

3. My child was released from my home center (Dundalk) to play in Flesherton this season, where do I vote? Answer: You are eligible to vote in Dundalk only.

   My child was released from my home center (Flesherton) to play in Dundalk this season, where do I vote? Answer: You are eligible to vote in Flesherton only.

4. My child does not play in either center, but is in a LL only center. Since this is my next nearest Rep Center, am I eligible to vote? Answer: No, you are not eligible to vote as your child is not a Primary member. 
   
5. I live in a Right of Choice area,with a signed Right of Choice agreement for either Dundalk or Flesherton, am I eligible to vote? Answer: Yes, on a Right of Choice agreement you would be able to vote in the center that the right of choice agreement is signed for. Dundalk Or Flesherton.

6. My child is playing A, AA, AAA. Answer: Yes, you  are eligible to vote in your Primary center provided that you went to A, AA, AAA zone with Passport/Permission to Skate. 

7. My child is playing in an Outlaw League this season. Answer: You are not eligible to a vote.

If you have any questions, please contact:

Rob Mann or Colin Macmillian Flesherton Minor Hockey

Grayson Hannivan Dundalk Minor Hockey

This article has been viewed 236 times.
News ArchiveOther Recent Articles
  • 12
    Jul
    Organization
    PLEASE USE NEW SOUTH GREY MINOR HOCKEY SITE FOUND HERE CLICK HERE
  • 08
    Jun
    Organization
    We are currently seeking names for South Grey Minor Hockey Open to registered players of DMHA and FMHA. One entry per player. Submissions accepted June 8 - June 21, 2020 Please include your name, your players name and their suggestion in ...
  • 26
    May
    Organization
    Shop Online? Shop through FlipGive and earn money for South Grey Minor Hockey!
  • 11
    May
    Organization
    We are happy to announce that.....
  • 07
    Mar
    Organization
    BANTAM REPS HAVE ADVANCED TO THE OMHA FINALS SERIES... VIEW ARTICLE FOR TIMES AND DATES..  COME OUT AND CHEER ON OUR BANTAMS  GO STORM GO!!!!!!
  • 26
    Feb
    Organization
    AMALGAMATION VOTE RESULTS FOR 2020-2021 SEASON Flesherton Minor Hockey & Dundalk Minor Hockey held their Special Annual General Meetings to present and vote on the 2 centers amalgamating.
  • 24
    Feb
    Organization
    Meeting reminder - Have Your Say on Amalgamation Amalgamation power point presentation @7:30 pm Wednesday 26th. We encourage all to hear Power Point and ask questions, prior to voting. Voting will be open from 7:30 pm to 9:00 pm. DMHA families ...
  • 19
    Dec
    Organization
    Amalgamation committees have met over the last several months & talks are proceeding well.
Printed from dundalkminorhockey.com on Tuesday, July 14, 2020 at 11:55 PM